Vacature Elektriciën

Beschrijving functie
Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een elektriciën die in staat is om zelfstandig werk uit te voeren. Je zal in relatief korte tijd ingewerkt worden en moet dus vanaf de eerste dag een goede inzet tonen. Deze vacature biedt voornamelijk werkzaamheden die bestaan uit het installeren van het AC-gedeelte ten behoeve van de zonnepanelen installatie (PV-systeem). Je verricht daarmee onder meer aanpassingen in de meterkast en er moeten regelmatig kabels getrokken worden.

Zodra je klaar bent met de werkzaamheden zal je collega’s te hulp schieten door hen te helpen met het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Hoogtevrees hoort dan ook niet thuis binnen deze functie. Het gaat hier om een representatieve functie omdat de werkzaamheden in woningen verricht worden. Je bent ook een prettig persoon in de omgang en verricht jouw werkzaamheden op nauwkeurige wijze.

Functie eisen
• Minimaal 1e monteur installatietechniek;
• Je bent ervaren in het uitvoeren eletrotechnische werkzaamheden binnen de meterkast;
• Je hebt bij voorkeur affiniteit met computers en het instellen van routers;
• Je bent flexibel, in staat zelfstandig te werken, representatief en loyaal met een gezond doorzettingsvermogen.

Beschrijving werkgever
Onze opdrachtgever SunCatch betreft een relatief nieuwe speler op de saneringsmarkt. Zij richten zich hoofdzakelijk op het installeren van zonnepanelen voor energiebedrijven. SunCatch Energiedak heeft bovendien een specialisatie in asbestsanering en heeft daarvoor alle specialisten in dienst en zijn SC 530-gecertificeerd. Dit dynamische bedrijf houdt zich zowel bezig met asbestsaneren als met de verkoop en installaties van zonnepanelen.

www.bouwvakkers.nl