Vacature Werkvoorbereider

Beschrijving functie
Als werkvoorbereider zal jij je bezighouden met het controleren, opzetten en uitwerken van bouwkundige constructies en installaties. Ook terreinplanning zal onder jouw werkzaamheden vallen. Onder jouw belangrijkste werkzaamheden vallen verder ook controles op regelgeving, richtlijnen en normen. Naast het maken van eigen tekenwerk zal je ook het tekenwerk van anderen controleren op bovenstaande punten. Je houdt je bezig met het registreren, distributeren en archiveren van tekenwerk. Je maakt technische omschrijvingen, verkoop documentaties en controleert contractstukken. Ook informatieoverdracht naar projectleider en uitvoering valt onder de verantwoordelijkheden van deze vacature.

Functie eisen
• Je communiceert op open en transparante wijze;
• Je kunt zelfstandig werken en houdt daarbij een kritische blik;
• Je beschikt over een opleiding MBO/HBO Bouwkunde en hebt ruime ervaring opgedaan;
• Je hebt meerdere jaren ervaring als zelfstandig werkvoorbereider;
• Het heeft de voorkeur dat je ervaring hebt met Revit en BIM;
• Je beheerst Auto CAD goed;
• Je hebt kennis van voorschriften en bestekken.

Beschrijving werkgever
Slokker Bouwgroep is onderdeel van de Slokker Groep. Dit is een familiebedrijf dat in 1935 werd opgericht. In de laatste tachtig jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot een speler van betekenis op de markt. Als technisch ontwikkelende bouwonderneming zijn wij innovatief en toonaangevend binnen ons werkgebied. Hierbij is de samenwerking met onze zusterbedrijven van grote waarde bij de technische ontwikkeling en de realisatie van projecten.

In totaal beschikt de Slokker Bouwgroep over vier vestigingen. Deze bevinden zich in Huizen, Almere, Breda en Eindhoven. Laatstgenoemde richt zich geheel op de nieuwbouw en grootschalige renovatie van woningen, zorg- en onderwijscomplexen en multifunctionele accommodaties. In slechts enkele jaren tijd zal deze vestiging goed moeten zijn voor een omzet van circa 25 miljoen euro. Om dit te realiseren hebben wij werkvoorbereiders zoals jou nodig.

www.bouwvakkers.nl