Vacature Tegelzetter

Beschrijving functie
Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven tegelzetter. Onze opdrachtgever is een specialist in vloer- en wandafwerkingen. In haar showroom vindt men een ruime keuze wat betreft kwaliteitsvloeren, badkamertegels en sanitair voor iedereens wensen en budget. Naast het op maat maken van meubels en sfeerimpressies in alle gewenste kleuren, is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het installeren, monteren en het zetten van tegels.

Als tegelzetter ben jij in staat om geheel zelfstandig te werken door badkamers en toiletten te betegelen. Jij bent flexibel want geen enkele klus is hetzelfde qua indeling of tegels. Indien er wijzigingen zijn dan dien je dit zelf met de uitvoerder te overleggen. Binnen deze functie zal je onder meer douchevloeren smeren, voorstrijken en kimband coaten. Het is voor jou geen probleem om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren op basis van Vi soft tekeningen. De werkzaamheden vinden plaats in de omgevingen Culemborg en Utrecht.

Functie eisen
• Je hebt ervaring als tegelzetter en bent in staat zelfstandig te werken vanaf een VI soft tekening;
• Je bent ervaren in het zetten van tegels op wanden en vloeren;
• Douchevloeren smeren, voorstrijken en kimband coaten;
• Je vindt het geen probleem om initiatief te nemen;
• Je hebt ervaring met nieuwbouwprojecten;
• Je dient zelf met de uitvoerder te overleggen indien er wijzigingen of problemen hebben voorgedaan;
• Je hebt een enthousiast karakter en bent fysiek in goede gezondheid.

Beschrijving werkgever
De Covebo Uitzendgroep heeft het doel de beste te zijn op het gebied van arbeidsbemiddeling. Bij ons worden de kwaliteiten van vakmannen afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Hiervoor worden intensieve gesprekken gevoerd en goede selectiemethoden ingezet om beide partijen op een succesvolle manier bij elkaar te brengen. Onze kernactiviteiten bestaan uit uitzenden, detachering en werving en selectie. Dit weten wij perfect uit te voeren dankzij de combinatie van een compacte organisatie en een ruime expertise. Covebo Werkgroep heeft vestigingen in Barneveld, Nijkerk, Bunschoten, Hengelo, Harderwijk, Zeewolde, Zwolle, Zeist, Venlo en Sliedrecht.

www.bouwvakkers.nl