Vacature ZZP Tegelzetter

Beschrijving functie
Wij zoeken per direct allround ZZP tegelzetters die in staat zijn complete badkamers te renoveren. Het werk wordt per direct aangeboden (omgeving Eindhoven / Den Bosch) en biedt uitzicht op projecten voor zeer lange termijn indien de eerste resultaten naar wens zijn.
Voor deze functies zijn wij op zoek naar een representatieve Nederlandse man die in het bezit is van een nette bus (of combo), alle gereedschappen in zijn bezit heeft en ook over VAR, KvK en een geldig ID-bewijs beschikt.

Je dient in staat te zijn om op zelfstandige wijze de volgende werkzaamheden uit te voeren: • Het lijmen van wandtegels;
• Vloertegels in de specie;
• Kleine klusjes met betrekking tot electra;
• Kleine klusjes met betrekking tot loodgieterswerk (bv. doucheputjes aanbrengen en radiatoren en wastafels af- en aansluiten);
• Afsanitairen en afkitten.

Bovenstaande werkzaamheden zijn absoluut vereist en vallen onder de verantwoordelijkheden van 1 persoon. Ben jij niet ervaren met deze punten dan heeft het geen zin om op deze vacature voor tegelzetters te reageren.

Functie eisen
• Je bent ervaren in het renoveren van badkamers;
• Je beschikt over eigen vervoer en gereedschap.

Beschrijving werkgever
HR-Groep is marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in de Bouw en Techniek in de omgeving Brabant. Samen met haar opdrachtgevers haalt HR-groep zoveel mogelijk uit vakmensen voor een optimale samenwerking voor beide partijen.
In onze medewerkers wordt flink geinvesteerd om op deze manier een groter aanbod op de arbeidsmarkt te realiseren. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze opdrachtgevers beter te voorzien in hun wensen.
De focus van HR-groep ligt op de Bouw en Technische sector in Brabant. Hier hebben wij twee vestigingen die zich dagelijks inzetten om op succesvolle wijze te bemiddelen tussen bedrijven en flexibel personeel. Speciaal voor ZZP’ers hebben wij een uniek concept ontwikkeld waardoor het mogelijk is dat zij bij HR-groep terecht kunnen voor werk en ook ondersteuning bij hun ondernemerschap.
HR-groep is NEN-4400 gecertificeerd en bij de VRO aangesloten.

www.bouwvakkers.nl