Vacature Projectleider Bouw

Beschrijving functie
Je werkt als projectleider bouw tegelijkertijd aan verschillende projecten. Hierbij zal je verantwoordelijkheid dragen voor de realisatie van nieuwbouw- en verbouwactiviteiten in zowel Nederland als het buitenland. Binnen deze functie heb jij de touwtjes in handen en bewaak je de voortgang van het project zodat deze op tijd afkomt. Verder maak jij de planningen, calculaties en zul je de offertes aanvragen bij externe partijen. Als geen ander ben jij in staat om een goede samenwerking tussen het personeel te realiseren. Je neemt het initiatief om bouwvergaderingen op te zetten en zorgt voor heldere en constructieve communicatie met aannemers, onderaannemers, gemeenten en architecten.

Minstens zo belangrijk is dat jij in staat bent bouwkundige inspecties uit te voeren. Ook vraag je vergunningen aan en maak je rapportages rondom het project. Binnen deze functie als projectleider rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd van de afdeling Bouw.

Functie eisen
• Een studie HBO Bouwkunde of vergelijkbaar;
• Meerdere jaren werkervaring in een functie die overeenkomt met de beschrijving;
• Een aantoonbare ervaring met werken in teamverband;
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse en Duitse taal;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B en het is geen probleem om voor je werk te moeten reizen.

We zoeken iemand die bij ons past. Bij Boels leren we graag de persoon achter het cv kennen. Kun jij jezelf terugvinden in bovenstaande en heb je de ervaring en vaardigheden die voor deze functie nodig zijn? Reageer dan op deze vacature.

Beschrijving bedrijf
Bij Boels kun je rekenen op een dynamische en plezierige werkomgeving. Er wordt veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling geboden. Voor ons is zowel de tevredenheid van onze klanten als de tevredenheid van onze medewerkers van groot belang. Hierbij hoort natuurlijk een prima salaris inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is dan ook precies wat Boels jou te bieden heeft.

www.bouwvakkers.nl