Vacature Metselaar

Beschrijving functie
HR-groep is op zoek naar allround metselaars voor verschillende projecten. Deze projecten worden uitgevoerd in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Arnhem en Limburg en vallen zowel binnen de ruw- als nieuwbouw en voor woning- en utiliteitsbouw plus renovatie-onderhoudswerk.

Functie eisen
Voor de aangeboden functies is het van belang dat je in het bezit bent van eigen vervoer en ook je eigen (gekeurde) gereedschap. Daarnaast ben je in het bezit van geldige documenten (ID, KvK uittreksel 2016 en VCA-VOL). Je kunt per direct en voor langere periode starten als allround metselaar en geniet daarbij van zeer nette betalingsvoorwaarden.

Beschrijving werkgever
‘HR-Groep, vakmensen in Bouw en Techniek’
HR-Groep investeert in haar medewerkers en kan daardoor een groter aanbod beschikbaar stellen op de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn we in staat om onze opdrachtgevers op een nog betere wijze van dienst te zijn. Als marktleider in Brabant op het gebied van personeelsbemiddeling in de Bouw- en Technieksector weten wij als geen ander hoe het maximale uit mensen gehaald kan worden.
De focus van HR-Groep ligt op de Brabantse Bouw- en Technische sector. Door middel van twee verschillende vestigingen wordt er elke dag aan bemiddeling tussen bedrijven en flexibel personeel gewerkt. Wij hebben verder een uniek concept ontwikkeld voor ZZP’ers waardoor het voor hen mogelijk is om bij HR-Groep te komen voor hulp bij hun ondernemerschap maar natuurlijk ook voor werk.
HR-Groep is bij de VRO aangesloten en NEN-4400 gecertificeerd. De specialismen zijn: Uitzenden, ZZP-Bemiddeling, Bouw en Techniek.

www.bouwvakkers.nl