Vacature Werkvoorbereider

Beschrijving functie
Heb jij een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding en ben je organisatorisch van hoge kwaliteit? Dan zou jij wel eens geschikt kunnen zijn voor deze functie als werkvoorbereider. Je krijgt binnen deze functie te maken met verschillende klanten en ook verschillende projecten. Van jou wordt verwacht dat je ervoor zorgt dat de werkzaamheden op de bouw zijn voorbereid tot in de puntjes. Het is heel belangrijk dat je al ervaring hebt met het gehele proces. Je moet in staat zijn zelfstandige berekeningen te maken, werktekeningen op te stellen en planningen te maken. Daarnaast moet je goed kunnen functioneren in teamverband en samen kunnen werken met onder meer onderaannemers voor de afbouw. Je bewaakt tussendoor ook de administratie en financiën van de projecten waaraan je werkt.

De primaire werkzaamheden van Maandag® bestaan uit het detacheren van hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Dit wordt gedaan in het onderwijs, in de gezondheidssector en ook verschillende afdelingen binnen de overheid en de woonzorg. Persoonlijke wensen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden worden bij ons als vanzelfsprekend gezien. Men functioneert immers beter binnen een passend werkklimaat met snellere vooruitgang als resultaat. Er zijn mogelijkheden voor een periodecontract, vast dienstverband en projectgebonden contracten.

Functie eisen
• Je hebt een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding;
• Je beschikt over ten minste 1 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie;
• Je bent bekend met werkzaamheden zoals het maken van berekeningen, planningen, AutoCad en inkoop van materiaal.

Beschrijving bedrijf
Bij Maandag® staan plezier in het werk, inzet en professionaliteit hoog in het vaandel. We heten niet voor niets Maandag®. Deze dag staat natuurlijk symbool voor een frisse start van de week. Bij Maandag® kan men zelfstandig, initiatiefrijk en zelfs op een tikje brutale wijze te werk gaan. Maandag® bemiddelt in talenten die aan deze eigenschappen voldoen. Wij stellen ons dan ook op als een gelijkwaardige partner en loopbaanadviseur.

www.bouwvakkers.nl