Vacature Projectleider Projecten Utiliteitsbouw

Beschrijving functie
Als projectleider zal je verantwoordelijkheid dragen voor de totstandkoming van projecten die wij samen met onze opdrachtgevers realiseren binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Jij houdt hierbij rekening met de kwaliteit, de kosten, de tijd, de organisatie, de kansen en de risico’s van de projecten. Door jou zullen meerdere projecten geleid worden vanaf het begin tot de nazorg. Als projectleider ben jij de eindverantwoordelijke. Tijdens de projecten zal je samenwerken met de werkvoorbereiders, de productie en ook de externe partijen die bij het project betrokken zijn. Je ondersteunt onder meer het afstemmen van complex meer- en minderwerk, je koopt de materialen in, maakt onderdeel uit van bouwvergaderingen, terwijl je montagewerkzaamheden aan derden uitbesteedt. De verschillende uitvoerende disciplines binnen het project worden door jou gecoördineerd en bewaakt. Hierbij is het aan jou om meerdere belangen te combineren. Je zal bovendien contacten onderhouden met interne en externe partijen binnen de projecten waaraan jij werkt. Denk hierbij aan het rapporteren van de voortgang aan de opdrachtgever. Als projectleider communiceer je rechtstreeks met de directie.

Functie eisen
• Je dient over een afgeronde HBO-opleiding te beschikken;
• Je hebt ervaring binnen een coördinerende functie in de woning- of utiliteitsbouw;
• Je beschikt over financieel inzicht en gaat resultaatgericht te werk;
• Je toont graag initiatief en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel;
• In teamverband werken is voor jou geen probleem. Mensen werken graag met jou samen en krijgen door jou enthousiasme en vertrouwen in het project;
• Je bent in staat om partijen met elkaar samen te brengen en te verbinden voor een optimale samenwerking;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Beschrijving bedrijf
WEBO betreft een eigentijds familiebedrijf dat zich echt op de toekomst richt. Tot de dagelijkse routine van WEBO behoren zaken als innovatie, vooruitgang en het doorvoeren van verbeteringen. Dit zijn essentiële punten bij de productie van houten kozijnen en HSB-elementen. De ontwikkelingen van WEBO binnen dit vak worden als trendsettend gezien. In onze projecten werken we samen met opdrachtgevers om bijzondere en uitdagende werkzaamheden uit te voeren in de woningbouw en utiliteitsbouw. Iedereen draagt op geheel eigen wijze een steentje bij voor een open, resultaatgerichte en informele maar professionele cultuur.

www.bouwvakkers.nl