Vacature Allround timmerlieden

Beschrijving functie
Wij zijn per direct op zoek naar allround timmerlieden voor verschillende projecten. De projecten vinden plaats binnen de ruw- en nieuwbouw, de woning- en utiliteitsbouw, bonnenwerk en renovatie-onderhoud. De open posities worden aangeboden in Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Limburg in zijn geheel.

Eisenpakket
• Je bent in het bezit van eigen vervoer en (gekeurd) gereedschap;
• Je bent in het bezit van geldige documenten (ID, KvK uittreksel 2016, CVA-VOL);
• Je beheerst de Nederlandse taal in zowel woord al geschrift.


Beschrijving werkgever
In de omgeving Brabant is HR-Groep marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in Bouw- en Techniek-sector. Wij zijn aangesloten bij de VRO en bovendien NEN-4400 gecertificeerd. Voor optimaal voordeel halen wij en onze werkgevers uit mensen wat er in zit door in onze medewerkers te investeren en op deze manier een groter aanbod tot leven te wekken op de arbeidsmarkt. Zo kunnen we nog beter voldoen aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers.
HR-Groep concentreert zich volledig op de Bouw- en Technische sector in Brabant. Wij beschikken over twee vestigingen en bemiddelen hiermee tussen bedrijven en flexibel personeel zoals timmermannen. HR-Groep heeft een uniek concept tot stand gebracht waarmee ZZP’ers bij ons terecht kunnen voor zowel werk als ondersteuning bij hun ondernemerschap.

www.bouwvakkers.nl