Vacature Scheepstimmerman

Beschrijving functie
Wij zijn op korte termijn op zoek naar ervaren scheepstimmermannen die in het allerhoogste segment kunnen werken. Dit doen wij voor meerdere toonaangevende partners.
Je houdt je bezig met het plaatsen van hoogwaardig meubilair (voornamelijk van massiefhout) op basis van werktekeningen. In deze positie ben je bezig met zowel het samenstellen als bewerken en afwerken van meubilair.

Samenvatting van de werkzaamheden
• Je leest de werktekeningen om de werkzaamheden op correcte wijze uit te voeren;
• Je bent zelfstandig bezig met het plaatsen van meubels. Ook het plaatsen van plafonds, wandpanelen en trappen vallen onder de werkzaamheden;
• Je plaatst hang- en sluitwerk;
• Je verricht de werkzaamheden, indien noodzakelijk, op locatie;
• Je begeleidt eventueel stagiaires en leerling meubelmakers.

Eisenpakket
• Een MBO werk- en denkniveau;
• Meerdere jaren werkervaring als meubelmaker of interieur timmerman (in het luxe segment);
• Ruime ervaring met de bediening van handgereedschap;
• Een nette afwerking zie jij als niet meer dan logisch.

Beschrijving werkgever
RAAAK Personeel heeft vestigingen in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout (Nb) en Papendrecht. Wij houden ons bezig als bemiddelaar voor onder meer technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Mocht u zich aanmelden bij RAAAK Personeel dan wordt er niet alleen voor een inschrijving gezorgd, maar ook voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek zal u de kans bieden om uw wensen mede te delen met betrekking tot uw functie en ook de cultuur waarbinnen u het liefst zou werken. Op deze manier kan er een beeld gevormd worden en kan er een nieuwe uitdaging geselecteerd worden die bij u past. Deze persoonlijke benadering legt de basis voor een effectief proces en zal vervolgens resulteren in een geschikte baan of een aansprekend project.

Actief aan de slag
Na het persoonlijke gesprek zal RAAAK Personeel direct aan de slag gaan om een passende positie voor u te vinden bij een van de grote bedrijven waarmee wij contacten onderhouden. Op het moment dat er een functie beschikbaar is of komt, wordt u daarvan op de hoogte gebracht en kan er eventueel ook contact voor u gelegd worden. Het is op deze manier mogelijk om u aan een baan binnen de techniek te helpen.

www.bouwvakkers.nl