Vacature Dakdekker

Beschrijving functie
Wij zijn voor een Rotterdamse opdrachtgever op zoek naar een gedreven dakdekker. Weet jij als dakdekker van aanpakken met een passie en zoek je een fulltime baan? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn.
Je bent fulltime bezig met de opbouw van verschillende soorten daken en voert daarnaast ook onderhoud en reparatie uit. Als dakdekker ben jij volledig in staat om verantwoordelijkheden te dragen op basis van tekeningen en instructies. Je hebt een oog voor een perfecte uitvoering en beschikt ook over de benodigde inzicht om tot een goed resultaat te komen. Een hoge kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is namelijk van groot belang. Nadat je klaar bent met jouw werkzaamheden kijk je hier graag met een trotse blik op terug.

Functie eisen
• Je hebt op zijn minst 1 jaar aantoonbare en relevante werkervaring;
• Je beheerst de Nederlandse taal;
• Je bent niet ingesteld op van 9 tot 5;
• Je beschikt over een VCA;
• Je woont in de omgeving Rotterdam;
• Je beschikt over een rijbewijs (B) en hebt je eigen vervoer;
• Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en je bent altijd op zoek naar een nauwkeurig resultaat.

Beschrijving werkgever
Zowel op de zakelijke als particuliere markt is onze opdrachtgever een specialist op het gebied van dakbedekking. Het gaat om een allround dakdekkers bedrijf. Deze organisatie verzorgt hele projecten: er wordt gesloopt, gebouwd en dak lekkages worden regelmatig uitgevoerd. Zij zijn specialist in verschillende soorten daken en werken dan ook met verschillende materialen zoals leiendaken, pannendaken en zinkwerk. Daarnaast houdt onze werkgever zich bezig met het plaatsen van zonnepanelen en dakkapellen.

Jou wordt een functie aangeboden met veel uitdagingen bij een stabiel bedrijf. Er is ruimte voor verdere ontwikkeling van jouw skillset. Ben je representatief en zou je graag een baan aannemen bij een betrouwbaar en loyaal bedrijf? Dan valt het aan te raden om spoedig op deze vacature te reageren. Er worden goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden en de beloningen vinden plaats via Bitumineuze CAO.

www.bouwvakkers.nl