Vacature dakdekker Drechtsteden

Beschrijving functie
Voor in de omgeving Drechtsteden zijn wij voor een opdrachtgever op zoek naar een dakdekker met veel gedrevenheid, enthousiastme en ervaring. Heb jij een passie voor daken dekken en beschik je over een goede mentaliteit? Dan zijn wij naar jou op zoek.
Bij onze opdrachtgever ben jij als dakdekker bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van diverse soorten daken. Je doet dit fulltime en grotendeels in teamverband. Door middel van tekeningen en instructies ben jij geheel in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor een perfecte uitvoering van de gegeven opdracht. Het is belangrijk dat de werknemer beschikt over een goed (rekenkundig) inzicht. Het is daarnaast van groot belang dat het afleveren van kwaliteit één van jouw hoogste prioriteiten is. Ben jij iemand die achteraf trots terugkijkt op zijn of haar werkzaamheden? Dan past deze positie precies bij jou

Functie eisen
• Je dient over minimaal 3 jaar ervaring als dakdekker te beschikken (aantoonbaar);
• Je hebt materiaalkennis en beschikt over een VCA;
• Jouw mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed;
• Je bent bereid door te ontwikkelen;
• Je bent klantgericht, dienstverlenend en gericht op service;
• Je hebt een passie voor het vak en bent daarnaast flexibel, gemotiveerd en representatief;
• Je beschikt over een rijbewijs (B);
• Jouw instelling is: proactief, oplossingsgericht, stressbestendig.

Beschrijving werkgever
Onze opdrachtgever heeft een specialisme in het bieden van advies, renovatie en onderhoud voor allerlei verschillende soorten daken. Zij hebben een brede kennis van zaken als dakbedekking, lood- en zinkwerk, hemelwaterafver, rioolsystemen en het onderhoud van al deze oplossingen. Voor particulieren wordt er regulier installatiewerk aangeboden zoals CV-ketels, sanitair, waterinstallaties, gasinstallaties, zonneboilers en warmtepompsystemen. Er wordt een duurzame en volledige oplossing geboden voor daken. Dat jij jezelf inzet voor een hoogwaardig eindresultaat is dan ook van groot belang.

Met deze vacature bieden wij een fulltime functie binnen een groeiende organisatie met uitzicht op een vast dienstverband. Zij bieden concrete mogelijkheden om door te groeien in jouw kennis verder te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een loyale en betrouwbare werkgever? Reageer dan snel.

www.bouwvakkers.nl