Vacature loodgieter

Beschrijving functie
Wij zijn voor een aantal projecten op zoek naar loodgieters die verantwoordelijkheid kunnen dragen voor reguliere werkzaamheden binnen de installatietechniek. Je legt bijvoorbeeld riolering aan, zorgt voor hemelwaterafvoer, CV-installaties, plaatsing van sanitair en afmontering. Ook dak werkzaamheden en onderzoek vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Indien nodig zul jij onderhoudswerkzaamheden verrichten. Deze functie wordt aangeboden binnen zowel nieuwbouwprojecten als voor renovaties en burgerwerk. Je zal met name werkzaam zijn in de woningbouw of utiliteitsbouw.
DIT Techniek zoekt iemand die ervaring heeft binnen het vak van de loodgieters. Hiernaast willen wij ook assistent monteurs aanbevelen op deze vacature te reageren. Wij bieden verschillende opleidingsmogelijkheden door middel van ons team DIT Vakopleidingen. Voor loodgieters bieden wij marktconforme primaire en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden conform loonverhoudingsvoorschrift.

Functie eisen
• Het heeft de voorkeur als je een afgeronde (MBO-)opleiding hebt in de Installatietechniek;
• Je moet over aantoonbare en relevante werkervaring als loodgieter binnen de woningbouw of utiliteitsbouw beschikken;
• Je bent in het bezit van een Basisveiligheid VCA-diploma;
• Je bent eveneens in het bezit van een rijbewijs (B) en je hebt bij voorkeur ook eigen vervoer;
• Je bent communicatief sterk en bent daarnaast betrouwbaar en representatief;
• Een positieve uitstraling met een flexibele instelling is gewenst;
• Je zou het niet erg vinden om opleidingen of cursussen te volgen.

Beschrijving werkgever
DIT is een totaalleverancier voor flexibel technisch personeel. Wij regelen werk voor je wanneer jij daar als vakman of vakvrouw naar op zoek bent. Ben je nog geen vakman maar heb je wel de ambitie om dat te worden? Dan is ook dat mogelijk bij DIT. Bij ons krijg je de kans om aan mooie en bij jou passende projecten te werken. Samen zorgen we er voor dat jij steeds verder komt als loodgieter of ander technisch vak. De enige voorwaarde die wij stellen is dat jij net als ons van aanpakken weet.

www.bouwvakkers.nl