Beroepen en functies in de bouw

Een overzicht van diverse sectoren en groepen van banen die je in de bouw kunt vinden op Bouwvakkers.nl.


Timmerman
Op Bouwvakkers.nl vinden timmermannen een groot online overzicht van openstaande vacatures in de B&U om op te solliciteren. Door handige filters wordt het mogelijk gemaakt om een zo passend mogelijke baan als timmerman te vinden op basis van eigen wensen. Is het belangrijk dat de nieuwe baan wordt aangeboden binnen een bepaalde afstand of in een provincie zoals Friesland, Groningen of Limburg? Moet de werkgever een vast of tijdelijk contract aanbieden? Dergelijke factoren en meer kunnen allemaal naar eigen voorkeur ingesteld worden om de ideale baan als timmerman te vinden tussen de vacatures die op Bouwvakkers.nl worden aangeboden. Werkzoekende (allround) timmerlieden vinden bij ons door heel Nederland vacatures voor zowel onderhoud- als nieuwbouwprojecten.

Stukadoor
Op zoek naar een nieuwe baan als stukadoor? Dan kan Bouwvakkers.nl daar uitstekend bij helpen. De bij ons aangesloten werkgevers zijn constant op zoek naar nieuw personeel om tijdelijke en vaste posities aan te vullen voor zowel nieuwbouwprojecten als klusjes in het onderhoud. Met behulp van de handige filters wordt het solliciteren op een passende baan als stukadoor nog een stuk makkelijker gemaakt. Geef zelf aan wat belangrijk is in de nieuwe baan. Gaat de voorkeur uit naar een vacature in de eigen omgeving? Stel dan een maximale afstand in zodat alleen de gewenste vacatures nog getoond worden. Maakt het niet uit of de baan wordt aangeboden in Rotterdam, Eindhoven, Noord-Holland of elders in Nederland, dan is er altijd voldoende keus voor werk tussen de online vacatures voor stukadoors op Bouwvakkers.nl.

Metselaar
Voor metselaars die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de bouw heeft Bouwvakkers.nl een handig online overzicht zodat er met eenvoud een passende vacature gevonden kan worden. De bij ons aangesloten werkgevers voor metselaars zijn het hele jaar door op zoek naar nieuw personeel om zowel tijdelijke als vaste posities aan te vullen. Metselaars worden veel gezocht voor nieuwbouwprojecten. Daarnaast wordt er ook werk aangeboden voor metselaars om onderhoud uit te voeren aan bestaande constructies. Bouwvakkers.nl maakt het solliciteren op een nieuwe baan eenvoudig door de mogelijkheid te bieden de vacatures voor metselaars naar eigen wens te filteren op onder meer de afstand tussen woon- en werklocatie. Metselaarswerk zoeken in Gelderland, Limburg, Friesland of elders in Nederland? Via Bouwvakkers.nl is het allemaal mogelijk.

Dakdekker
Voor werkzoekende dakdekkers heeft Bouwvakkers.nl een handig overzicht beschikbaar. Met behulp van dit overzicht wordt het vinden van een passende nieuwe baan als dakdekker heel simpel gemaakt. Er kan specifiek naar vacatures gezocht worden op verschillende kenmerken voordat u begint met solliciteren, zoals benodigde ervaring en het type dienstverband dat wordt aangeboden. Op zoek naar een tijdelijk of vast contract? Of een werkgever die beginners de kans biedt om het vak ├ęcht te leren? Op Bouwvakkers.nl is de juiste vacature voor dakdekkers zo gevonden. Gaat de voorkeur om werk te vinden als dakdekker uit naar een bepaalde regio, zoals Haarlem, Overijssel of Arnhem? Ook dat kan natuurlijk ingesteld worden met de zoekfuncties. Op basis van een opgegeven postcode wordt per vacature precies getoond wat de afstand is.

Loodgieter
Onder de vacatures voor loodgieters in de B&U vallen meerdere specialiteiten en verschillende soorten werk. Vaak zijn werkgevers op zoek naar werkzoekende loodgieters die in de nieuwbouw mee kunnen lopen. Hiernaast wordt er veel gezocht naar loodgieters voor renovatieklusjes en installatie- en CV-monteurs. In gebieden als Zuid-Holland, Leiden en Utrecht wordt doorgaans veel gezocht naar beschikbare loodgieters en CV-monteurs, maar ook in andere delen van Nederland worden er flink wat loodgieters vacatures aangeboden waarop u kunt solliciteren. Met behulp van het overzicht van Bouwvakkers.nl is het heel eenvoudig om snel passend werk als loodgieter te vinden omdat het mogelijk is om aan te geven wat de persoonlijke voorkeuren zijn. Op zoek naar een tijdelijk of vast contract? Of zo dicht mogelijk bij huis een baan als loodgieter vinden? Vul dan een postcode in en er wordt per vacature een afstand getoond.

Schilder
Er zijn altijd werkgevers die actief op zoek zijn naar nieuwe schilders. Zij zoeken dan naar onderhoudsschilders, leerlingen en (allround) schilders met ervaring voor klusjes in de nieuwbouw of bij renovaties. Soms gaat de voorkeur van de werkgever uit naar een schilder die ook glas of tegels kan zetten of een schilder die ook uitstekend kan behangen. Door heel Nederland wordt werk aangeboden voor schilders en met behulp van het overzicht van Bouwvakkers.nl kan er gemakkelijk een nieuwe baan als schilder gevonden worden dankzij de vele filtermogelijkheden. Zo worden alleen de relevante en interessante vacatures voor schilders als uzelf getoond door te filteren op bijvoorbeeld het aangeboden contract, het vereiste opleidingsniveau en zelfs de afstand tussen woon- en werkadres. Zo hoeft u alleen te solliciteren op de meest passende banen voor schilders.

Elektricien
Bent u op zoek naar een nieuwe baan als elektricien dan helpt Bouwvakkers.nl graag een handje mee. Op Bouwvakkers.nl vindt u een groot online overzicht van vacatures voor elektriciens waarop u direct kunt solliciteren. De bij ons aangesloten werkgevers zijn door heel Nederland op zoek naar nieuwe werknemers in de elektrotechniek waardoor er voor u altijd wel een interessante baan als elektricien in de buurt gevonden kan worden. U kunt zelf verschillende voorkeuren instellen zoals het aangeboden contract en het aantal kilometers tussen de werklocatie en uw eigen postcode. Onder meer in Utrecht, Amersfoort en Nieuwegein worden momenteel veel banen aangeboden voor elektriciens, maar ook in andere delen van Nederland worden grote aantallen vacatures aangeboden waardoor elektriciens vaak eenvoudig nieuw werk kunnen vinden voor zowel nieuwbouw- als onderhoudsprojecten.

Werkvoorbereider
Voor alle soorten werkvoorbereiders kunnen er openstaande vacatures gevonden worden op Bouwvakkers.nl. Als tekenaar of berekenaar werken? Zelfstandig of juist in teamverband werken? Een vast of tijdelijk contract aangeboden krijgen? Door het grote aantal werkgevers dat op zoek is naar nieuwe werkvoorbereiders is er altijd wel een passende nieuwe baan in eigen buurt te vinden. Bovendien helpt het overzicht van Bouwvakkers.nl door u uw eigen voorkeuren in te laten stellen voor de getoonde vacatures. Stel onder meer in hoe lang u al ervaring hebt als werkvoorbereider en geef eventueel aan hoeveel kilometers u maximaal naar het werk wilt rijden. Vervolgens wordt per vacature de exacte afstand getoond en weet u direct wat u te wachten staat voordat u begint met solliciteren.

Tegelzetter
Snel werk vinden als tegelzetter? Dat kan met het vacature overzicht van Bouwvakkers.nl. Door heel Nederland zijn werkgevers continu op zoek naar ervaren tegelzetters voor tijdelijke of vaste werkzaamheden. In verschillende vacatures heeft het ook meerwaarde om ervaring te hebben als stukadoor, timmerman of metselaar. U kunt zelf bepalen aan welke voorwaarden de getoonde vacatures voor tegelzetters dienen te voldoen. Wilt u een vast of tijdelijk dienstverband? Of wilt u binnen een bepaalde straal rondom uw eigen woonplaats werken? Dit soort kenmerken en meer kunt u geheel naar eigen wens instellen zodat alleen de beste tegelzetter vacatures getoond worden en u zo snel mogelijk kunt beginnen met solliciteren.

Projectleider
Voor wie op zoek is naar een nieuwe baan als projectleider heeft Bouwvakkers.nl een compleet vacature overzicht beschikbaar. Werkgevers zijn door heel Nederland op zoek naar nieuwe projectleiders voor allerlei verschillende projecten, van evenementen en verhuur tot scheepsbouwinterieurbouw, las- en constructiewerk, koudetechniek, klimaatinstallaties en nog veel meer. Met behulp van ons overzicht stelt u zelf eenvoudig in welke vacatures voor projectleiders er getoond moeten worden zodat u alleen hoeft te solliciteren op de meest relevante vacatures voor werk als projectleider. Indien uw voorkeur uit gaat naar een baan als projectleider in uw eigen omgeving dan kan dat natuurlijk ook geheel naar eigen wens ingesteld worden.

www.bouwvakkers.nl