Bouw vacatures in Nijmegen

Vacatures in regio Nijmegen op Bouwvakkers.nl.

Vacatures in de bouw in Nijmegen
Bent u als bouwvakker op zoek naar werk in of rondom de gemeente Nijmegen? Dan kunt u op Bouwvakkers.nl alle actuele vacatures van dit moment vinden. De gemeente Nijmegen telt 175.000 inwoners en heeft een gunstige ligging in de provincie Gelderland. Hiernaast telt de gemeente tot wel tien keer meer nieuwbouwprojecten dan gemeenten met een vergelijkbare grootte. Deze eigenschappen maken van Nijmegen een interessante gemeente om een nieuwe baan als bouwvakker te vinden. Bouwvakkers.nl maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel passend werk in de bouw te vinden. Door gebruik te maken van de handige zoekfuncties, stelt u de getoonde vacatures helemaal naar eigen voorkeur in, door onder meer beschikbare vacatures binnen een bepaalde straal te tonen en door op dienstverband te filteren. Wilt u ook dat bedrijven u kunnen benaderen met open posities binnen hun bedrijf? Upload dan uw CV zodat werkgevers in staat zijn om u aanbiedingen te doen om voor hun bouwbedrijf te komen werken. Door te profiteren van deze mogelijkheid, neemt de kans toe dat u op korte termijn passend werk in de bouw weet te vinden.

Voor welke functies in de bouw kan ik vacatures vinden in Nijmegen?
Het gemiddelde aantal bouwprojecten in de gemeente Nijmegen ligt jaarlijks een stuk hoger dan in de meeste van de andere grote gemeenten in Nederland. Dit maakt de regio Nijmegen bijzonder aantrekkelijk voor bouwvakkers met alle soorten specialismen. Voor zowel de vele nieuwbouwprojecten als restauratie- en renovatieprojecten, zijn werkgevers in de omgeving Nijmegen actief op zoek naar loodgieters, (installatie)monteurs, chauffeurs, bouwopruimers, timmermannen, schilders, stukadoors, elektriciens, aannemers, tegelzetters, uitvoerders, architecten en tekenaars, metselaars, machinisten, ingenieurs, ijzervlechters, dakdekkers, projectleiders en opzichters. Jaarlijks worden er duizenden nieuwe woningen voor verhuur en verkoop gebouwd in Nijmegen. In het jaar 2017 lag het aantal op te leveren woningen ruim boven de 500 met nog eens 2.500 woningen in de planning. Hiernaast zijn bedrijven eveneens op zoek naar fulltime, parttime en freelance bouwvakkers die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van winkelcentra en de infrastructuur van de gemeente. Indien er tijdelijk geen bouw vacatures in Nijmegen beschikbaar zijn voor uw functie, dan kunt u zich aanmelden voor alert via e-mail. U geeft exact aan naar wat voor werk u op zoek bent en zodra een bedrijf een vacature plaatst die aan deze wensen voldoet, ontvangt u gelijk een mailtje.

Kan mijn bedrijf ook werknemers voor in de bouw vinden in de omgeving Nijmegen?
Heeft uw bedrijf extra vakmannen en -vrouwen nodig om projecten in de bouw te voltooien? In dat geval biedt Bouwvakkers.nl twee effectieve opties om u zo snel mogelijk te helpen de open posities binnen uw bedrijf op te vullen. Zo is het mogelijk om uw vacatures online te plaatsen waar werkzoekende bouwvakkers eveneens online op kunnen solliciteren. De tweede mogelijkheid is om toegang te verkrijgen tot de CV-database van werkzoekenden. Op deze manier bent u als bedrijf in staat bouwvakkers te benaderen gebaseerd op hun CV. Hebben zij de gewenste ervaring en bent u ervan overtuigd dat uw vacature wel iets voor hun kan zijn? Dan kunt u direct in contact komen om werk binnen uw bedrijf aan te bieden. Om beide opties extra aannemelijk te maken voor bedrijven die met spoed op zoek zijn naar bouwvakkers, biedt Bouwvakkers.nl een aantrekkelijke korting aan door middel van het voordeelpakket waarin zich beide opties bevinden.

www.bouwvakkers.nl