Bouw vacatures in Groningen

Vacatures in regio Groningen op Bouwvakkers.nl.

Vacatures in de bouw in Groningen
De gemeente Groningen staat met ruim tweehonderdduizend inwoners op de zevende plek van de grootste gemeenten van Nederland. Deze enorme gemeente telde in het jaar 2017 ruim 30 projecten die samen aan ruim 750 nieuwbouwwoningen voor verhuur en verkoop werkten, met daarnaast nog 2.300 nieuwbouwwoningen en zelfs hele wijken in de planning voor de nabije toekomst. Groningen mag dan ook gezien worden als een actieve gemeente voor bouwvakkers die op zoek zijn naar een nieuwe baan in de nieuwbouw. Op Bouwvakkers.nl wordt het zo eenvoudig mogelijk gemaakt om direct de meest geschikte vacatures te vinden voor uw wensen en kennis. U kunt de zoekfuncties benutten om de getoonde vacatures helemaal naar eigen wens af te stellen, met op te geven voorkeuren zoals afstand naar het werk en het type dienstverband. U kunt direct online solliciteren op de vacatures die voor u relevant zijn. Hiernaast kunt u de kans om werk in de bouw te vinden aanzienlijk vergroten door uw CV op Bouwvakkers.nl te plaatsen. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om op uw profiel te reageren en een nieuwe baan aan te bieden op basis van uw ervaring.

Voor welke functies in de bouw kan ik vacatures vinden in Groningen?
Groningen biedt volop mogelijkheden voor bouwvakkers die op zoek zijn naar een nieuwe baan. In de gemeente wordt nog altijd flink geïnvesteerd in nieuwbouwwoningen en zelfs compleet nieuwe wijken. Voor bijvoorbeeld loodgieters, metselaars, schilders, projectleiders, stukadoors, tegelzetters, elektriciens, (installatie)monteurs, dakdekkers en timmermannen wordt er bovendien met grote regelmaat werk aangeboden om aan ouder vastgoed te werken. Aannemers, werkvoorbereiders, ingenieurs, architecten en tekenaars, ijzervlechters, chauffeurs, projectleiders, bouwopruimers, machinisten, uitvoerders en opzichters zijn in staat interessante vacatures in de bouw te vinden in Groningen door het grote aantal nieuwbouwprojecten dat plaatsvindt in de regio. De gemeente Groningen zelf en de verschillende woningbouwverenigingen bieden samen vrijwel constant nieuwe vacatures aan voor openstaande functies met betrekking tot de infrastructuur en (nieuw)bouw. Bedrijven zijn op zoek naar freelancers, flexibel personeel en vaste medewerkers. Worden er op dit moment geen bouw vacatures in Groningen aangeboden die bij u passen? Maak dan gebruik van alert per e-mail. Op deze manier krijgt u een mailtje zodra een nieuwe vacature aan de door u opgegeven voorkeuren voldoet.

Kan mijn bedrijf ook werknemers voor in de bouw vinden in de omgeving Groningen?
Is uw bedrijf op zoek naar nieuw personeel voor in de bouw dan biedt Bouwvakkers.nl twee verschillende opties om daarbij te helpen. De eerste optie is het online plaatsen van de vacatures die door uw bedrijf worden aangeboden, met daarin alle gestelde eisen en de aangeboden arbeidsvoorwaarden. Hier kunnen werkzoekende bouwvakkers vervolgens online op solliciteren. De tweede optie is het aanschaffen van toegang tot de CV’s van werkzoekende bouwvakkers. Met behulp van de CV-database kunt u zelf op zoek gaan naar geschikt personeel op basis van de ervaringen en kennis van vakmannen en -vrouwen die hun CV hebben gedeeld met Bouwvakkers.nl. Hebt u een geschikt iemand gevonden? Dan kunt u direct contact opnemen om deze persoon een nieuwe baan aan te bieden. Als bedrijf is het eveneens mogelijk om direct voor beide opties te kiezen. Dit kan in de vorm van een voordeelpakket waarbij u niet alleen van de volledige mogelijkheden van Bouwvakkers.nl geniet, maar ook direct profiteert van een aantrekkelijke korting op uw pakket.

www.bouwvakkers.nl